A Blanchard segít Önnek abban, hogy javuljon az alkalmazottainak a termelékenysége és a teljesítménye. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megbeszéljük szervezetének egyedi igényeit.

Find Out

Ügyfeleink véleménye

HELYZETFÜGGŐ VEZETÉS

Érezhetően komoly kutatások állnak a tananyag mögött, ennek megfelelően logikus és elfogadható dolgokat tanít. Jó volt

 

A virtuális osztályterem

Instruktor által vezetett tanulás a lehető legkönnyebb módon – Online formában

Az online tanulásnak számos formája létezik – nem egyidejű, saját ütemű, élő, vagy instruktor által vezetett események formájában történő. Maga a tartalom könnyen virtuális formába önthető, a tanulási folyamat hatékonysága azonban számos tényezőtől függ.

Tapasztalataink alapján a következő sikertényezők meghatározóak az online oktatásban:
  • Interaktív dizájn
  • Minőségi tartalom
  • A figyelmet igazán megragadó tevékenység
  • Kiemelkedő gondoskodás a tanuló igényeiről az oktatás előtt és után
  • Hatékony előadók biztosítása az online oktatási környezetben
  • Lelkiismeretes szolgáltató a megfelelő technológia háttér biztosításáért

Ezek a tényezők kritikus fontossággal bírnak a tanulók élményének meghatározásában, és abban, hogy a tanulók érzik-e a tanulási élmény által okozott hatást és változást. Mi az instruktor által vezetett online oktatásra szakosodtunk, amelynek során professzionális előadóink átélhetővé teszik az online tartalmat tehetségüknek köszönhetően, és azt az egyes tanulók egyéni igényeihez igazítják.

Természetesen senki sem képes tökéletesen lemásolni azt a fizikai élményt, amikor teljes fizikai valónkkal veszünk részt az oktatásban társainkkal, de a Blanchard Cégcsoport online oktatása mégis olyan közel került ehhez, amennyire azt a technológia lehetővé teszi. Olyan, hosszú ideje tesztelt és érvényes online tartalmat fejlesztettünk ki, amelyet az online tartalmak átadását mesteri fokon elsajátított, tapasztalt instruktorok és szolgáltatók oktatnak, illetve biztosítanak.