A Blanchard segít Önnek abban, hogy javuljon az alkalmazottainak a termelékenysége és a teljesítménye. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megbeszéljük szervezetének egyedi igényeit.

Find Out

Ügyfeleink véleménye

HELYZETFÜGGŐ ÖNMENEDZSMENT

A tréning alapos áttekintés ad a helyzetfüggő magatartásról és fejlettségi szintek megfelelő vezetői stílusról. Segíti a hatékony és asszertív kommunikáció tudatosítását és elmélyítését

 

Változtassa meg a szervezeti kultúrát!

Az egyik legnagyobb európai gyártó kereste meg a cégünket, hogy részt vegyen Gung Ho! elnevezésű, a szervezeti kultúra megváltoztatását segítő programunkban az alkalmazottak megtartási arányának növelése érdekében. Valamivel több, mint egy év alatt 35 százalékról 10 százalékra, vagyis 25 százalékkal, csökkentették a munkaerő-elvándorlást, és jelentős mértékben csökkentették a távollétek arányát is.

Kiválóság az egyéni és a szervezeti összhangon keresztül

Ezer meg ezer motiválatlan és kedvtelen dolgozó vánszorog munkába nap mint nap, akiknél a lelkesedés hiánya az egész vállalat bukását okozhatja. A szervezetek gyakran annyira elkötelezettek az örökölt struktúrájuk iránt, hogy képtelenek kialakítani egy olyan vállalati kultúrát, amely javítja a dolgozóik életminőségét, és ezáltal az ügyfelekét is.

Van azonban megoldás az ilyen problémákkal küzdő szervezetek számára is – kifejleszteni egy olyan szervezeti kultúrát, amely megköveteli az információk megosztását; a szervezeti motivációk, értékek és célok összehangolását; az élvonalbeli vezetők felelősségteljes döntéshozatali gyakorlatát, az alkalmazottak fejlesztését, és a siker megünneplését. Manapság az alkalmazottak értelmet keresnek a munkájukban, a termékekben és szolgáltatásokban, amit nyújtanak jobban, mint bármikor ezelőtt. Az alkalmazottak motiválására és a vállalat minden szintjén megvalósuló ösztönzésre a Blanchard szervezeti változást elősegítő, Gung Ho! programja a megoldás.

AKen Blanchard bestsellerén, a Gung Ho! című könyvön alapuló tréningprogram számos szervezeti szükséglet megoldására képes annak érdekében, hogy az Ön cége a jelenlegi, éles versenyhelyzetekkel jellemzett üzleti világban is megőrizhesse vezető pozícióját.

About Us - Group Photo

Az eredmények

  • A vállalat teljes menedzsmentjét ráveszi a változásmenedzsment iránti elköteleződésre és a folyamatba történő bevonódásra
  • Elszámoltathatóvá teszi a vezetőket a szervezeti kultúra megváltoztatásának előidézésében és fenntartásában
  • Növeli a szervezeti egységet és az összpontosítást
  • Összehangolja a teljesítményelvárásokat, az értékeket és a jutalomrendszert