A Blanchard segít Önnek abban, hogy javuljon az alkalmazottainak a termelékenysége és a teljesítménye. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megbeszéljük szervezetének egyedi igényeit.

Find Out

Ügyfeleink véleménye

HELYZETFÜGGŐ CSAPATVEZETÉS

Hasznos az egyén számára az önismeret szempontjából, hasznos a csapat szempontjából, mivel rávilágít, hogy különbözőek vagyunk, de változhatunk

 

Igazolt eredmények

„A Blanchard segítségével sikerült kidolgoznunk egy olyan vállalati kultúrát, amelyik a teljesítményt, a megfelelő viselkedést, az eredményességet és a profitot ösztönzi.” – Mark Deterding, Banta Catalog Csoport

A világ vezető vállalatai már harminc éve veszik igénybe a Blanchard cégcsoport szakértelmét annak érdekében, hogy javítsák szervezetük termelékenységét, növeljék az ügyfélmegtartási arányt, és motiváltabbá tegyék alkalmazottaikat. Miért is esik rögtön a Blanchardra a cégek választása, ha javítani szeretnék szervezetük teljesítményét? Egyrészt az igazolt eredmények miatt, másrészt viszont még ennél is többről van szó.

Eredményesség rugalmas tanulási megoldásokkal

A Blanchard cégcsoport ötvözött programjai a legújabb felnőttoktatási technikákat használják, hogy az új képességek tartósan rögzüljenek a részvevőkben. Online, önképző, illetve tantermi oktatási formáink lehetővé teszik az Ön számára, hogy költségeit és időbeosztását jóval hatékonyabban kezelje anélkül, hogy az a tréning minőségének a rovására menne. Érdekfeszítő, interaktív eszközök és tevékenységek garantálják, hogy a résztvevők új viselkedési módokat tanulnak meg, és gyakorolnak be, később pedig munkájuk során alkalmazzák is őket.

Közös nyelv és egységes tananyag

A Blanchard cégcsoport vezetésfejlesztés terén alkalmazott egységes megközelítésmódja közös keretrendszert és nyelvet jelent a szervezet minden szintjén – legyen szó a legfelsőbb vezetők önvezetési kultúrájának fejlesztéséről, a vezetők alkalmazottakkal történő egy per egyes megbeszéléseinek hatékonyabbá tételéről, a csoportvezetés területén alkalmazott vezetői képességek erősítéséről, vagy a szervezeti változásokhoz szüksége vezetési módszerek fejlesztésről. Helyzetfüggő vezetési modellünket egyszerűsége és gyakorlatiassága tette a világon a cégek által az egyik legszélesebb körben alkalmazott vezetési tréningprogrammá.

Igazolt, sajátfejlesztésű, tudományos kutatásokon alapuló anyagok

Minden Blanchard program széleskörű kutatáson alapszik, amelyek garantálják a valódi tartalmat és a megbízhatóságot. Ezért a világon a leggyakrabban alkalmazott vezetési tréningprogram a Blanchard Helyzetfüggő vezetés II modellje. A Helyzetfüggő vezetés II nem csak egy egyszerű képességeket fejlesztő tréningprogram, hanem egy igazolt és átfogó vezetési filozófia, ami a gyakorlatban is bevált.

Más tréningekkel is kompatibilis programok

Minden, a Blanchard által kifejlesztett tréningprogram nyílt végű modelleken alapszik, így Ön ráépítheti korábbi menedzsment-tréningjeire. Ezek a modellek lehetővé teszik az Ön számára, hogy egy nyílt végű, könnyen igazodó és könnyen érthető keretrendszert kombináljon egy specifikus, gyakorlatias, józanészen alapuló vezetői magatartással, amelyet menedzserei napi szinten használhatnak a teljesítmény fokozása érdekében. Vagyis mindkettőből a legjobbat kapja – egy vezetési filozófiát, amely elég erőteljes ahhoz, hogy együtt növekedjen szervezete igényeivel, és igazodjon hozzájuk, plusz olyan, az egy per egyes megbeszélések során alkalmazható képességeket is elsajátíthatnak vállalatának vezetői, amelyek segítségével az egyéni, a csoportos, és a szervezeti teljesítmény is fokozható.

Bennünk megbízhat

Már harminc éve az etikus viselkedés szabja meg nem csak a szervezetünkön belüli tetteinket és viszonyokat, hanem az ügyfeleinkkel való kapcsolatunkat is. Azt cselekedjük, amit prédikálunk. Nem csak ügyfeleink kiváló eredményeiért dolgozunk fáradhatatlanul, hanem a saját embereinkért és eredményeinkért is. Ez a hozzáállás vezetett hosszú távú kapcsolatainkhoz, és az egyik legmagasabb ügyfélmegtartási arányhoz az iparágban – a legnagyobb ügyfeleink több mint 78 százaléka következetesen visszatér évről évre.