A Blanchard segít Önnek abban, hogy javuljon az alkalmazottainak a termelékenysége és a teljesítménye. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megbeszéljük szervezetének egyedi igényeit.

Find Out

Ügyfeleink véleménye

HELYZETFÜGGŐ VEZETÉS

Érezhetően komoly kutatások állnak a tananyag mögött, ennek megfelelően logikus és elfogadható dolgokat tanít. Jó volt.

 

Helyzetfüggő Vezetés a Frontvonalban

Javítsa frontvonali vezetői vezetési képességeit!

A Helyzetfüggő Vezetés a Frontvonalban tréningprogramunk a díjnyertes Vezetési Tréningprogram Csoportvezetőknek programunk újabb változata. Ez a program az új, illetve a már gyakorló vezetőknek segít fejleszteni vezetési képességeit, hogy pozitívan tudják befolyásolni alkalmazottaik teljesítményét és elkötelezettségét. A jelenlegi program a felnőttoktatás új megközelítésein alapszik, és a Helyzetfüggő Vezetés II modellt tanítja, miközben a tréning a fejlődés minden szintjén az alkalmazottakkal való ’Partnerség a teljesítményért’-képességek elsajátítására helyezi a hangsúlyt.

A program intenzív képességfejlesztő lehetőségeket kínál. A gyakorlás valódi munkahelyzetekben történik, ahol minden egyes résztvevő kipróbálhatja az új képességeit annak érdekében, hogy mind a négy fejlődési szinten hatékony vezetőként működjön. Ez a gyakorlatias, aktív részvétellel jellemezhető eljárás olyan képességeket fejleszt ki, amelyek azonnal átültethetőek az egyén munkakörébe.

Helyzetfüggő Vezetés
Az eredmények
  • Az optimális teljesítmény támogatásához szükséges képességekkel vértezi föl a vezetőket
  • Az egész szervezet belül megteremti a vezetők számára a közös nyelvet
  • Minden fejlődési szinten a ’Partnerség a teljesítményért’-képességet ösztönzi
  • Olyan képességek elsajátítását teszi lehetővé, amelyekkel megoldhatóak a teljesítménnyel kapcsolatos problémák

Utánkövetés
Coaching a tanulás támogatásáért: Egy per egyes megbeszélések formájában dolgozni egy üzleti coch-al a leghatékonyabb módja a szakértelem elsajátításának. A Ken Blanchard cégcsoport egy per egyes megbeszélések formájában alkalmazott coaching-eljárást biztosít a Helyzetfüggő Vezetés a Vezetők Élvonalának tréningprogram során elsajátított elvek és képességek megerősítéséhez.
Még több információ a coaching-eljárásról