A Blanchard segít Önnek abban, hogy javuljon az alkalmazottainak a termelékenysége és a teljesítménye. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megbeszéljük szervezetének egyedi igényeit.

Find Out

Ügyfeleink véleménye

LEGENDÁS SZOLGÁLTATÁS

Segített feltárni a vállalaton belüli hiányosságokat. Következetes gyakorlása javít a vállalati és magánéleti sikerek elérésében

 

Helyzetfüggő Változásmenedzsment

„Az új termékeink és a globális menedzsment programunk bevezetésekor is a Blanchard Helyzetfüggő Változásmenedzsment elnevezésű programját választottuk.” – Garry Ridge, a WD-40 nevű sprayt gyártó vállalat ügyvezető igazgatója

Érje el a kívánt változást és fokozza üzleti teljesítményét!

A szervezeti változás az üzleti élet velejárója. Az új lehetőségek, új termékek és az új üzleti kezdeményezések mind olyan izgalmas pillanatok, amelyek a változás és az addigi rend felbomlását eredményezik. Mindezek a változásért tett erőfeszítések jelentős alkalmazkodást kívánnak meg az emberektől abban, ahogy a munkájukat végzik. A vezetőknek pedig szükségük van az alkalmazottaik változásra való hajlandóságára, és az elköteleződésükre annak érdekében, hogy rávegyék őket a változásra.

A változás sohasem könnyű. A változásért tett erőfeszítéseknek körülbelül a hetven százaléka megbukik, vagy kisiklik. A szervezeti változások bukása olyan pusztító erejű következményekhez vezethet, mint az alacsony termelékenység, rossz közhangulat, kielégítetlen elvárások, elpocsékolt pénz és idő, valamint az alkalmazottak egyre gyakoribb cserélődése.

A Blanchard Helyzetfüggő Változásmenedzsment elnevezésű programja egyrészt megtanítja a vezetőknek, hogyan azonosítsák, és hogyan kezeljék azokat a tipikus kérdéseket, amelyek a változások során felmerülnek az alkalmazottaikban. Másrészt pedig azt is elsajátíthatják a program segítségével, hogy hogyan alkalmazzák a megfelelő változási stratégiát és a hozzá illő vezetői viselkedést annak érdekében, hogy megoldják a felmerülő problémákat. Ezek a stratégiák arra szolgálnak, hogy kiküszöböljék egy szervezetnél a kudarcok legtipikusabb okait, és hogy alkalmazkodjanak a problémák előrelátható fázisaihoz. A modell, amelyen a programunk alapszik, mindenféle változásnál alkalmazható, legyen szó egyesülésekről és felvásárlásokról, az üzleti folyamatok újratervezéséről, az értékesítési csapat bővítéséről, vagy új technológiák bevezetéséről.

About Us - Group Photo

Amit elsajátíthat a program során
Ha a vezetők tisztában vannak azokkal az aggodalmakkal, amelyek az alkalmazottaikban felmerülnek a változások során, illetve tudják, hogy általában miért is bukik meg egy-egy változásra tett kísérlet, akkor már egy sor stratégiát és taktikát tudnak alkalmazni az akadályok legyőzése érdekében. Annak a változás-modellnek a segítségével, amelyet programunk során megtanítunk használni a vezetőknek, a vállalatok a következő eredményekre számíthatnak:

  • a modell pozitív hatással lesz a cége termelékenységére, a közhangulatra, és a vezetők fejlődésére
  • növeli a cég változási képességét, illetve egy olyan könnyen alkalmazkodó környezetet teremt, amelyben a változásokat onnantól kezdve hatékonyan lehet megvalósítani folyamatosan
  • nagyobb hajlandóság és kevesebb idő, hogy a szervezete elérje a kívánt teljesítményt
  • az egész vállalaton belül fejlődnek a változásmenedzsment-képességek.