A Blanchard segít Önnek abban, hogy javuljon az alkalmazottainak a termelékenysége és a teljesítménye. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megbeszéljük szervezetének egyedi igényeit.

Find Out

Ügyfeleink véleménye

HELYZETFÜGGŐ ÖNMENEDZSMENT

A tréning alapos áttekintés ad a helyzetfüggő magatartásról és fejlettségi szintek megfelelő vezetői stílusról. Segíti a hatékony és asszertív kommunikáció tudatosítását és elmélyítését

 

Helyzetfüggő Önmenedzsment

Legyenek önmaguk által felhatalmazott vezetői a szervezete minden szintjén!

Az új munkaerőnek még több felelősséget vállaló, önmagát és másokat vezetni képes, a változásokat örömmel fogadó, kezdeményező típusú munkatársakra van szüksége.

A Helyzetfüggő Önmenedzsment programot azoknak fejlesztettük ki, akik reagálás helyett felelősséget vállalnak, és szeretnének kezdeményezővé válni az új ötletek, innovációk, és a problémák megoldásának területén.

A tréningprogram olyan stratégiákat kínál a részvevőknek, amelyek által még elégedettebbé válhatnak munkájukkal, ha képesek lecserélni a vezetésről eddig alkotott fogalmaikat. Ha a részvevők rájönnek, hogy mi motiválja őket, mitől nő az önbizalmuk, mitől fejlődik a tudásuk és a képességeik, akkor legyenek a szervezet bármely szintjén is, képesek lesznek csúcsteljesítményt nyújtani.

Helyzetfüggő Vezetés
Az eredmények
  • Tisztázza az egyéni célkitűzéseket és feladatokat a teljesítmény fokozása érdekében.
  • A résztvevők reaktívból proaktívvá válnak
  • A szervezet minden szintjén javítja a problémamegoldó-képességeket és az elszámoltathatóságot
  • Felgyorsítja a tanulási folyamatot, így nagyobb lesz az adott pozícióból fakadó termelékenység
  • Bevonódást és felhatalmazást eredményez az egész szervezeten belül