A Blanchard segít Önnek abban, hogy javuljon az alkalmazottainak a termelékenysége és a teljesítménye. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megbeszéljük szervezetének egyedi igényeit.

Find Out

Ügyfeleink véleménye

HELYZETFÜGGŐ ÖNMENEDZSMENT

A tréning alapos áttekintés ad a helyzetfüggő magatartásról és fejlettségi szintek megfelelő vezetői stílusról. Segíti a hatékony és asszertív kommunikáció tudatosítását és elmélyítését

 

Coaching Alapok Vezetőknek

Növelje a vezetői hatékonyságot és befolyásoló képességet a coaching segítségével

Idézze fel a legjobb menedzsereket és vezetőket, akikkel eddig együtt dolgozott, és tegye fel magának a kérdést, „Mitől voltak ők annyira hatékonyak?” A tehetséges menedzserek és vezetők ugyanolyan tulajdonságokkal bírnak, mint a nagyon jó edzők, azaz coach-ok. Azok a vezetők, akik coaching-képességeket használnak, javítják cégüknél a közhangulatot, növelik a kulcstehetségek megtartási arányát, jobb szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek, és magasabb termelékenységet érnek el.

A Coaching Alapok vezetőknek tréningprogram a legalapvetőbb coaching-képességek és –viselkedések fejlesztésén és gyakorlati alkalmazásán alapszik, így a tréning résztvevői elsajátíthatják, hogyan segítsék a kollégáik, az alkalmazottaik és az egyes csoportok fejlődését. A személyre szabott, egyszemélyes utánkövető coaching üléseken a részvevők megvitatják, alkalmazzák és kiértékelik az új viselkedésmódjuk pozitív eredményeit.

Helyzetfüggő Vezetés
Az eredmények
  • Átgondolt és céltudatos tevékenységek végrehajtására ösztönöznek a coaching-képességek
  • Növeli a szervezet termelékenységét, növekedését, üzleti eredményét, és befolyását
  • Fokozza a csoportteljesítményt
  • Megteremti a bizalom légkörét, amely fejlődésre és eredményességre ösztönöz

Fenntarthatóság
Coaching a tanulás támogatásáért: Egy per egyes megbeszélések formájában dolgozni egy üzleti coach-al a leghatékonyabb módja a szakértelem elsajátításának. A Ken Blanchard cégcsoport arra kér minden egyes workshop-résztvevőt, vegyen részt az egy per egyes megbeszéléseken is, hogy a Coaching Alapok vezetőknek tréningprogram során elsajátított elvek és képességek erősebben rögzüljenek. A tanulástámogató coaching három coaching-ülést tartalmaz, amelyek már eleve benne vannak a workshop árában.
Még több információ a coaching-eljárásról