A Blanchard segít Önnek abban, hogy javuljon az alkalmazottainak a termelékenysége és a teljesítménye. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megbeszéljük szervezetének egyedi igényeit.

Find Out

Ügyfeleink véleménye

HELYZETFÜGGŐ CSAPATVEZETÉS

Hasznos az egyén számára az önismeret szempontjából, hasznos a csapat szempontjából, mivel rávilágít, hogy különbözőek vagyunk, de változhatunk

 

A Ken Blanchard Cégcsoport

A Ken Blanchard cégcsoport® a munkahelyi tanuláshoz, termelékenységhez, teljesítményhez és vezetési hatékonyságoz kapcsolódó képzési programok világszinten vezető szolgáltatója. Segítünk javítani a vállalatoknak termelékenységüket, teljesítményüket, és ezáltal növeljük a profitjukat is.

Cégprofil

Segítünk a vállalatoknak javítani a teljesítményüket, a termelékenységüket és növelni a profitjukat. Mindent átfogó tanulási programjaink a tudományos kutatásokon alapuló, saját anyagainkat egyesítik az Ön szervezete aktuális, és kritikus fontosságú szükségleteire kidolgozott egyedi tananyagaival. Mindez lehetővé teszi a szervezetben dolgozó emberek számára, hogy a maximumot hozzák ki magukból, egyéni céljaikat és képességeiket pedig összehangolják a szervezet céljaival. Az eredmények mérhetőek, és hosszú távon fenntartható javulást eredményeznek szervezeténél.

Bestseller üzleti könyvek

A Blanchard nem csak a munkahelyi tanulás fejlesztésének területén van az elsők között, hanem sok munkatársa lett bestseller és a kritikusok által is elismert könyvek szerzője. A Blanchard cégcsoportnak számos, a vezetésfejlesztéssel, coachinggal, vállalati vízióval, üzleti etikával, vásárlói bizalommal, a szervezeti teljesítménnyel, és a vállalkozásfilozófiával kapcsolatos könyvhöz van köze.