A Blanchard segít Önnek abban, hogy javuljon az alkalmazottainak a termelékenysége és a teljesítménye. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megbeszéljük szervezetének egyedi igényeit.

Find Out

Ügyfeleink vélménye

LEGENDÁS SZOLGÁLTATÁS

Segített feltárni a vállalaton belüli hiányosságokat. Következetes gyakorlása javít a vállalati és magánéleti sikerek elérésében

 

Tanuljon az emberektől! Tanuljon az emberekkel!

A Ken Blanchard cégcsoport olyan innovatív workshopokat és trénereknek szóló képzéseket fejlesztett ki, amelyek a legjobb gyakorlatokat használják fel annak érdekében, hogy a tréning könnyen bevonja a részvevőket, érdekfeszítő legyen, a tanultak pedig hatékonyan rögzüljenek. Ezek a karrier tréningprogramok kivitelezhetőek az Ön cégénél, vagy a mi tréningközpontunkban, de jó néhány közülük virtuális formában is elérhető.

Akár az az Ön szervezetének a célja, hogy erőteljes vezetői-képességeket fejlesszen ki, akár az, hogy önmaguk által felhatalmazott dolgozói legyenek, akár az, hogy növelje a problémamegoldásra irányuló kezdeményezéseket, vagy hogy megtanítsa dolgozóinak, hogyan lehet hatékonyabban együttműködni és kommunikálni, a Ken Blanchard cégcsoportnál biztosan talál olyan programot, amely az Ön szervezetének szükségleteire rezonál, és tartós változást érhet el vele.

Nyilvános workshopok

A nyilvános workshopok lehetőséget kínálnak Önnek, hogy közös tanulási élménybe legyen része társaival és Önhöz hasonló emberekkel, miközben a világ legjobb trénereitől tanulhat.

Tréning helyben

Szervezetének munkacsapatai a helyi tréningprogramokban úgy sajátíthatnak el új képességeket, hogy a tréningélmény során a saját szervezetük kultúrájára és egyedi helyzetére vonatkozó témákat kezelnek.