A Blanchard segít Önnek abban, hogy javuljon az alkalmazottainak a termelékenysége és a teljesítménye. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megbeszéljük szervezetének egyedi igényeit.

Find Out

Ügyfeleink vélménye

LEGENDÁS SZOLGÁLTATÁS

Segített feltárni a vállalaton belüli hiányosságokat. Következetes gyakorlása javít a vállalati és magánéleti sikerek elérésében

 

Vezetési tréning- és fejlesztési programok ott, ahol Ön akarja

Minden tréningprogramunkat ott tartjuk meg, ahol az az Ön szervezetének a legkényelmesebb, és ahol az Ön cégének tréningre van szüksége, legyen az bárhol a nagyvilágban.

A tréningprogramokat valamelyik szakértő trénerünk tartja, illetve az Ön szervezetének belső trénere is végezheti, ha sikeresen elvégzi a Blanchard cégcsoport trénerképző programját. A helyszínen történő menedzsment tréningprogramok csökkentik az egy főre eső tréningköltségeket, és virtuális formában is kivitelezhetőek, vagyis tréningünket bárhol és bármikor meg tudjuk tartani bárkinek.

A világ vezető vállalatai már harminc éve veszik igénybe a Blanchard cégcsoport szakértelmét annak érdekében, hogy javítsák szervezetük termelékenységét, növeljék az ügyfélmegtartási arányt, és motiváltabbá tegyék alkalmazottaikat. Miért is esik rögtön a Blanchardra a cégek választása, ha javítani szeretnék szervezetük teljesítményét? Egyrészt az igazolt eredmények miatt, másrészt viszont még ennél is többről van szó.

Közös nyelv és egységes tananyag

A Blanchard cégcsoport vezetésfejlesztés terén alkalmazott egységes megközelítésmódja közös keretrendszert és nyelvet jelent a szervezet minden szintjén – legyen szó a frontvonali vezetők ön-vezetési kultúrájának fejlesztéséről, a vezetők alkalmazottakkal történő egy per egyes megbeszéléseinek hatékonyabbá tételéről, a csoportvezetés területén alkalmazott vezetői képességek erősítéséről, vagy a szervezeti változásokhoz szüksége vezetési módszerek fejlesztésről. Helyzetfüggő vezetési modellünket egyszerűsége és gyakorlatiassága tette a világon a cégek által az egyik legszélesebb körben alkalmazott vezetési tréningprogrammá.

Tapasztalja meg a tartós viselkedés-változást eredményező tréningünket

Cégünk az Ön szervezete egyéni igényei szerint tervezi meg a tananyagot, hogy a lehető leghatékonyabban változtathassa meg vezetői magtartását. A változás az emberekkel kezdődik, és velük is ér véget. Hívja valamelyik vezetéstréning tanácsadónkat, hogy még ma elkezdjük tervezni az Ön szervezet számára legmegfelelőbb tananyagot. Hívjon minket a 06 (1) 436-0800 számon, vagy küldjön e-mailt a következő címre: info@adsidera.hu