A Blanchard segít Önnek abban, hogy javuljon az alkalmazottainak a termelékenysége és a teljesítménye. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megbeszéljük szervezetének egyedi igényeit.

Find Out

Ügyfeleink véleménye

HELYZETFÜGGŐ CSAPATVEZETÉS

Hasznos az egyén számára az önismeret szempontjából, hasznos a csapat szempontjából, mivel rávilágít, hogy különbözőek vagyunk, de változhatunk

 

Bizonyított eredmények vezetés-fejlesztésben és menedzsment-tréningben

Több mint huszonöt éve tartó üzleti tevékenységünk és több ezer sikeres ügyfél igazolja megbízható hírnevünket, amelyet a szervezetfejlesztés, az alkalmazottak fejlesztése és a menedzsment-tréning területén elért úttörő munkásságunknak és szisztematikus eredményeinknek köszönhetünk. Mint a világon a legelterjedtebb vezetői-tréning módszerének, a Helyzetfüggő Vezetés II megalkotói, ügyfeleinknek át tudjuk adni mindazt az innovációs képességet, amellyel rendelkezünk.

Megvan hozzá az erőforrásunk, hogy komoly üzleti kihívásokat oldjunk meg globális szinten, miközben elég kicsik vagyunk ahhoz is, hogy a változás érdekében tett erőfeszítéseinek követése során szem előtt tartsuk kulcsfontosságú elveinket. A közepes méretű cégektől kezdve egészen a világ legnagyobb bevételével rendelkező vállalatainak nyújtunk tanácsadói és képzési szolgáltatásokat, több mint 63 országban. Az egyes kultúrákhoz igazított tanácsadói és képzési anyagaink pedig több mint tizenkét nyelven érhetők el.

A világ számos vezető vállalatának segítettünk, hogy összetett üzleti kihívásokat oldjanak meg, és mérhető eredményeket érjenek el a helyzetfelmérő folyamat során történő szoros együttműködésnek köszönhetően. Tanácsadó partnereink együtt dolgoznak Önnel azért, hogy olyan kihívásokat célozzon és oldjon meg, mint az alkalmazottak növekvő arányú megtartása, az alkalmazottak motiváltságának javítása, valamint a szervezeti teljesítmény és termelékenység továbbfejlesztése.